ЗА ФИРМАТА

„Професионален Домоуправител Avenzzi“ е наложена като стандарт за качество в сферата на Поддържане и Управление на сгради. През 2017 година Avenzzi, започва да предлага комплексни услуги за сгради на своите клиенти. Марката „Професионален Домоуправител Avenzzi“ e наложена като стандарт за качествена услуга и 100% гаранция за професионализъм в професионалното управление на Бизнес Сгради и Етажна Собственост в България.

МИСИЯТА НИ

Ние в Професионален Домоуправител Avenzzi работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти. Предлагаме им продукти с доказано качество и репутация и обезпечение с професионализъм. Винаги да предлагаме първокласно обслужване и услуги, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности и услуги които предлагаме на нашите клиенти.

ВИЗИЯ

Нашата визия е стандарт които сме наложили през годините. Kлиенти ни добре разпознават марката Професионален Домоуправител Avenzzi, която гарантира 100% качество на предлаганите от нас услуги.

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ AVENZZI НЕ ПЕСТИ УСИЛИЯ, ЗА ДА НАПРАВИ КЛИЕНТИТЕ СИ ДОВОЛНИ!

Богатият ни опит и умението в управление на Етажни Собствености и Имоти ни дават самочувствието и увереността, че можем да се погрижим с лекота за всеки един Ваш проблем!

С широкото портфолио от предлагани услуги на Avenzzi Management, Ние се стремим да удовлетворим всички Ваши потребности свързани с Вашите имоти и Етажни Собствености.

За нас е важно да изградим доверие, както и честни и стабилни партньорски взаимоотношения между Нас и Клиентите които са ни поверили управлението на имотите.

Ние ще подобрим събираемостта на месечните такси и наеми във Вашия вход и собственост!

Ще управляваме контролирано и прозрачно бюджета Ви!

Ще водим прецизно необходимата документация и счетоводство, съгласно нормативните изисквания!

Ще организираме и ръководим организираните и текущите ремонти в общите части на сградата, или определен имот!

Ще Ви спестим Време и Пари свързани с текущи ремонти, майстори, наематели и други!